Αρχική Σελίδα

Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

καλής ποιότητας Fiber Laser Σήμανση Machine για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Fiber Laser Σήμανση Machine για τις πωλήσεις
Η καλή μηχανή και το αγαθό μετά από την ομάδα πωλήσεων, μηχανή λέιζερ LINXUAN είναι μια καλή επιλογή.

—— James

Το λέιζερ που χαρακτηρίζει την ποιότητα μηχανών είναι πολύ συμπαθητικό, παρακαλώ αναπτύξτε τη μηχανή λέιζερ με την εισαγωγή δύναμης 110V.

—— Arshak Isajanyan

LINXUAN το λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή είναι συμπαθητική και καλή τιμή. Θα κρατήσουμε τη συνεργασία με την επιχείρηση LINXUAN.

—— Boyun Sim

Είναι πολύ επαγγελματικό στο λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή. Σκάφος μηχανών με την καλή συσκευασία.

—— Nebojsa Petric

LINXUAN το λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή είναι καλό για τα πιάτα εκτύπωσης μαξιλαριών χαρακτικής, τη υψηλή ακρίβεια και το καλό αποτέλεσμα της δοκιμής

—— Timothy Scully

LINXUAN η μηχανή λέιζερ μπορεί να χαρακτηρίσει το καλό αποτέλεσμα για τα ιατρικά εργαλεία μου, είναι πολύ όμορφο. Ελπίδα σε περισσότερη συνεργασία.

—— Μωάμεθ Khan

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

1 2 3 4 5
Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd
Η ομάδα εξωτερικού εμπορίου μας Στη γωνία του γραφείου Εμπορικό τμήμα μιας γωνίας Το κατάστημα γωνιών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Linxuan
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1000-2000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. λέιζερ Linxuan Wuhan, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στη ζώνη ανάπτυξης ανατολικών λιμνών Wuhan, ειδικευόμαστε στην παραγωγή, αναπτύσσουμε και πωλούμε το λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή, τη μηχανή συγκόλλησης λέιζερ, την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, κ.λπ. Είναι κινεζικός βιομηχανικός πρωτοπόρος εξοπλισμού επεξεργασίας λέιζερ, εσωτερικός γνωστός χαρακτηρίζοντας κατασκευαστής εξοπλισμού. Και, με την πλούσια εμπειρία, επίσης έχουμε λάβει τεράστια επιτυχία στη διεθνή αγορά, οι κυρίως ξένες αγορές είναι Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία… περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές. Μέχρι τώρα, πολλοί πελάτες σε όλο τον κόσμο μας έχουν επισκεφτεί.
Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

Τα εξάγοντα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή, μηχανή χάραξης λέιζερ του CO2, μηχανή συγκόλλησης λέιζερ, οξυγονοκολλητής σημείων λέιζερ, τέμνουσα μηχανή λέιζερ και ούτω καθεξής. Η απόδοση του προϊόντος είναι σταθερή, εύκολο να λειτουργηθεί και να διατηρήσει, έχει την υψηλή απόδοση δαπανών συγκρίνοντας με άλλα παρόμοια προϊόντα. Ο εξοπλισμός λέιζερ χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία των εργαλείων υλικού, της κοπής μετάλλων φύλλων, της φόρμας, του αυτοκινητικού εξαρτήματος, των υδραυλικών, των υγειονομικών συναρμολογήσεων, του ιατρικού εξοπλισμού, των γυαλιών, του δέρματος, των προϊόντων επικοινωνίας, των ηλεκτρονικών μερών, των εξαρτημάτων ρολογιών και ρολογιών, του κινητού τηλεφωνικού αριθμητικού πληκτρολογίου, του πλαστικού διαφανούς κουμπιού, του ολοκληρωμένου κυκλώματος, του αισθητήρα, του οργάνου ακρίβειας, του κοσμήματος, perspex, της ξύλινης γλυπτικής, του παρόντος και του πακέτου τροφίμων.

 

Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Linxuan Laser Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lisa

Τηλ.:: 86-27-87436808

Φαξ: 86-027-87436808

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)